Křeslo uprostřed přírody, koncert v Křivoklátě a naše chytré řešení

Neustále se rozvíjející technologie posouvají hranice toho, co je možné. Kdysi dávno, pokud jste se chtěli zúčastnit konference na druhém konci světa, museli jste si sbalit kufr, zajistit hotel a pak strávit spoustu hodin v letadle… V době streamu stačí mít přístup k internetu – a konferenci můžete sledovat on-line.

Může to fungovat ale i naopak. A tak si návštěvníci veletrhu Milano Design Week/Fuorisalone 2019 budou moci vychutnat vyhlídku do české přírody téměř stejně naplno, jako by seděli v křesle uprostřed křivoklátských lesů. V rámci letošního ročníku totiž pro výrobce designového nábytku firmu Egoé vytvoříme unikátní expozici.

Místo převážení exponátů a složitých instalací pomocí video streamu přeneseme vyhlídku z venkovního nábytku firmy Egoé umístěného v české přírodě do prostředí veletrhu. Autorem této vyhlídkové expozice je Milan Cais, člen skupiny Tata Bojs. Ta celou akci navíc 10. dubna doprovodí koncertem pořádaným v křivoklátském plenéru. Věříme, že to bude jedinečný kulturní zážitek nejen pro ty, kdo na něj přijdou osobně, ale že si ho díky našemu chytrému řešení užijí i návštěvníci milánského veletrhu.

Související článek Obránci v digitální éře. S čím firmám pomáhají etičtí hackeři?
Nahoru