Co nabídne XFN 17 v Brně? Vémola vs. Šolc, titulovou bitvu i zajímavý souboj generací

Jak už jsem informovali dříve, i v letošním roce uvidíte na O2 TV Sport všechny hlavní události nejsledovanějších domácích MMA organizací. A mezi ně patří i XFN, která se 16. března představí premiérově v Brně. V moravské metropoli se představí řada velkých jmen nejen z česko-slovenské, ale i zahraniční scény.

Hlavní zápas večera obstará Karlos „Terminátor“ Vémola s veteránem Martinem Šolcem, pro něhož půjde o poslední souboj v bohaté zápasnické kariéře. Na pás pro šampiona v lehké váze si dělá zálusk Matěj Kuzník, ovšem nebude to mít jednoduché. Postaví se mu pět let neporažený Ylies Djiroun z Francie.

Už jste četli? Patrik Kincl: Do odvety s Karlosem dám všechno, může mě přiblížit k UFC!

Karta s devíti atraktivními zápasy

Tahákem je bezpochyby účast hvězdného Machmuda Muradova, ten se jméno soupeře teprve dozví. Stále ještě začínajícího MMA fightera a velkou naději Vasila Ducára prověří na domácí brněnské půdě velezkušený Bohumil Lungrik. Kdo uspěje v souboji generací? Galavečer okoření i jeden ženský souboj – krásku Petru Částkovou z Bellatoru vyzve Ukrajinka Vladena Yavorskaya s několika zápasy v M-1 Global.

XFN 17 toho ale nabídne samozřejmě mnohem víc. Podívejte se na nejnovější verzi karty dalšího velkého galavečera, který nabídneme 16. března na O2 TV Sport v přímém přenosu.

Kam dál? Další atraktivní obsah z bojových sportů: O2 TV Sport odvysílá sérii ONE Championship!

Foto: XFN

Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejrychlejší a nejslavnější. Sledujte Finskou rallye na O2 TV Sport!
Nahoru