Profesionální internet pro úspěšné firmy

Role internetu v podnikání rapidně roste a úspěch firem stále více závisí právě na kvalitě internetového připojení. Přechod na vysokorychlostní, spolehlivý a zaručeně dostupný internet, o který není třeba se starat, se tak pro většinu firem stává nutností.

Doba, kdy internet ve firmě obsluhoval textové e-maily a občasné odesílání či příjem faktur, je dávno pryč. Prudký rozvoj technologií a jejich všeobecný dopad na podnikání, automatizace, robotizace a globální internetizace celé společnosti kladou na internetové připojení obrovské nároky.

Rychlé a stabilní připojení k internetu proto je, a čím dál tím víc bude, pro malé i velké firmy nezbytným předpokladem úspěšného podnikání a dalšího rozvoje. To není marketingová fráze, to je realita.

O2 Internet Business je rychlé, stabilní a bezpečné připojení k internetu pro velké i malé firmy. Stejné rychlosti stahování i odesílání dat spolu se zárukou minimálně 99% dostupnosti zajistí bezproblémové přenosy mezi aplikacemi, rychlé ukládání a zálohování dat, spolehlivé připojení k datovému centru nebo cloudovým úložištím, kvalitní videokonference i dokonalé spojení se světem.

Připojení není agregované, kapacita a rychlost jsou vždy plně dostupné a nekolísají. Použití nejmodernějších, renomovaných technologií a pravidelné testování bezpečnosti sítě chrání uživatele před zákeřnými útoky z internetu. Zařízení a jejich správa jsou v ceně služby, klient se o ně nemusí starat. 24 hodin a 7 dní v týdnu je k dispozici zákaznická podpora.

O2 Internet Business se vždy staví na míru. Přenosová rychlost může dosáhnout až 20 Mb/s. Klient navíc může rychlost podle své potřeby kdykoliv zvýšit nebo snížit.

Doplňkové služby jako Proaktivní upozornění na výpadek, Aplikační portál, Konfigurace IP Sec VPN nebo Mobilní záloha dokonale přizpůsobí připojení požadavkům klienta a ochrání proti úplnému výpadku komunikace. Zavolejte na 800 111 777 nebo nám nechte kontakt a naši specialisté vám zavolají a sestaví pro vás nabídku na míru. 

Související článek Obránci v digitální éře. S čím firmám pomáhají etičtí hackeři?
Nahoru