Firewall nové generace jako služba

Internet není bezpečné místo, nýbrž semeniště nepřeberného množství různých nebezpečí. Hrozby se stále množí a nepředvídatelně vyvíjejí. Udržovat s útočníky krok je těžké a velmi nákladné. Firewall nové generace je služba, která poskytne za skutečně zanedbatelnou cenu špičkovou a neustále aktuální ochranu, jakou si ve vlastní režii může dovolit jen málokterá velká firma.

Aby se z internetu do firemní sítě dostaly pouze požadované a bezpečné informace, umisťuje se mezi uživatele a internet filtr, který zachytí vše nebezpečné a nepotřebné. Filtr umístěný přímo u poskytovatele má několik výhod. Především na veškerý internetový provoz pro celou firemní síť stačí jeden filtr.

Jediná služba odstraní viry, škodlivé programy i nevyžádanou poštu, filtruje webový obsah, zabezpečí vzdálený přístup, chrání před útoky z internetu a současně zabrání také úniku firemních informací do internetu. Posílí rovněž propustnost internetového připojení, neboť přes ně neprochází žádný balast, nýbrž jen užitečná data. Je neustále aktuální a správně nastavená.

O2 Next Generation Firewall je vysoce spolehlivá bezpečnostní služba, která bez počátečních investic i nákladů na aktualizace chrání firemní prostředí před mnoha různými útoky. K filtrování dochází mezi firmou a internetem. Nahrazuje několik samostatných zařízení a služeb, které obvykle řeší jen dílčí části bezpečnosti. Služba neustále udržuje krok s nejnovějším vývojem na poli aktuálních hrozeb a útoků.

Využívat ji mohou firmy všech velikostí. O2 Next Generation Firewall je totiž licencován na šířku pásma. Nezáleží tedy na tom, kolik počítačů služba chrání, ale pouze na tom, jak rychlé má klient spojení, které chce chránit. Má-li zákazník internetové připojení o rychlosti 50 Mb/s, zaplatí za padesát megabitů bez ohledu na to, kolik uživatelů připojení využívá.

O2 Next Generation Firewall chrání síť zákazníka v plné režii vyškolených a certifikovaných specialistů O2.

Dejte jen vědět, co potřebujete chránit a o všechno ostatní se postarají specialisté O2. Více o možnostech zabezpečení vašeho připojení se dozvíte na www.o2.cz/firmy-a-organizace/zabezpeceny-a-zalohovany-internet

Související článek Otestujte ve firmě phishing. 5 kroků, jak vytvořit simulovanou phishingovou kampaň
Nahoru