Ověřeno. O2 Smart Box vám přináší nejen výkon, ale také styl

O2 Smart Box je unikátní zařízení, které v sobě propojuje nejvýkonnější modem na trhu, Wi-Fi router a řešení pro připojení chytré kanceláře nebo domácnosti. Navíc se jednoduše ovládá pomocí speciálně vyvinuté mobilní aplikace. 

Špičkový design do každého interiéru 

Vzhled O2 Smart Boxu ocenila i odborná porota mezinárodního festivalu Czech Design Week.
Za atraktivním vzhledem O2 Smart Boxu stojí známý designér Martin Tvarůžek, který jako jediný Čech získal prestižní ocenění Red Dot Award ve strojírenské kategorii.

„Úspěchu na mezinárodní přehlídce designu si velmi ceníme. O2 bude pokračovat ve spolupráci s designérem Martinem Tvarůžkem při vývoji dalších produktů,“ podotýká generální ředitel O2 Jindřich Fremuth.

Řešení pro chytrou kancelář

O2 Smart Box je supervýkonný modem, který rozšíří Wi-Fi síť po celé kanceláři. Sedm antén se postará o vysokou rychlost přenosu dat bez kolísání výkonu. Wi-Fi vysílá ve dvou pásmech 2,4 a 5 GHz. Díky tomu modem bez problémů zvládne i desítky připojených zařízení.

Navíc k O2 Smart Boxu můžete bezdrátově připojit chytrou zásuvku, se kterou budete na dálku ovládat domácí spotřebiče. Detektor pohybu, dveřní nebo okenní senzor střeží kancelář před nevítanými hosty. Detektor kouře zase před požárem. V případě problémů vám ihned přijde upozornění na mobil.

Mezi nově uvedené senzory v nabídce O2 patří detektor zaplavení, který vás varuje při neočekávaném úniku vody, a chytrá hlavice na topení, která vám zajistí optimálně vyhřátou kancelář.

Chystáme další vylepšení

O2 Smart Box neustále zdokonalujeme a rozšiřujeme o nové funkce. S jeho aktualizací si nemusíte lámat hlavu. Sám si automaticky stáhne nejnovější verzi.

Související článek Obránci v digitální éře. S čím firmám pomáhají etičtí hackeři?
Nahoru