Pokloňte se Davidu Beckhamovi! O2 TV Fotbal odvysílá exkluzivní dokument o anglické hvězdě

Dokument z dílny MUTV se soustředí na kariéru jednoho z nejvýznamnějších fotbalistů anglické fotbalové historie. „Středobodem“ filmu je pak dnes už kultovní branka přes půl hřiště, kterou David Beckham vstřelil v roce 1996 v utkání Premier League proti Wimbledonu. Právě ta jej tehdy katapultovala mezi hvězdy:

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/beckham-768×413.jpg“][/blog_embed_video]

Dnes už 42letý Beckham se během kariéry nejvíce proslavil svými famózními trestňáky a milimetrově přesnými centry. Posbíral ale také mnoho trofejí – na kontě má 6 ligových titulů s Manchesterem United, dále jeden s Realem, PSG a dva s LA Galaxy.

V roce 1999 získal s Rudými ďábly také trofej pro vítěze Ligy mistrů, když i díky jeho dvěma rohovým kopům United tehdy v infarktovém závěru otočili duel proti Bayernu Mnichov.

„Pokloňte se Davidu Beckhamovi“ obsahuje také mnoho zajímavých rozhovorů, těšit se můžete na vyprávění Ryana Giggse, Sira Alexe Fergusona, Nickyho Butta nebo Erika Cantony.

[blog_program_info id=“19293860″]

Přečtěte si také:

Italský pohár na O2 TV Fotbal: Překvapí Barák s Janktem i Neapol? Schicka čeká Turín

Konec! Slavia odvolala Šilhavého! Kdo tým převezme klub z Edenu zatím neřekl!

Superpočítač předpověděl výsledky Ligy mistrů. Jak podle něj dopadne Real s PSG?

Foto: reprovideo (jz)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru