Srážka Schicka s Džekem i nejstrašnější penalta v dějinách! AS Řím v sobotu „bavil“!

Fotbalisté AS Řím nakonec splnili roli favorita a dokázali po boji udolat statečně vzdorující Cagliari 1:0. Duel to byl ale mimořádně napínavý a svým způsobem vlastně docela zábavný.

[blog_program_info id=“19262886″]

A to přesto, že se na gól čekalo až do čtvrté minuty nastaveného času, kdy se prosadil obránce Fazio, a ještě jej musel potvrdit videorozhodčí.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/fazio-gol-768×432.jpg“]

[/blog_embed_video]

Už předtím ale byly k vidění i jiné zajímavé momenty. Pro neutrálního diváka dokonce i zábavné. Že by to ale stejně vnímali i fanoušci Římanů, to se asi říct nedá. Těm spíš slézaly hrůzou vlasy na hlavě.

Tak třeba penalta Diega Perottiho z 53. minuty. To byl tedy kousek! Divíte se snad, že na sociálních sítích byla označena za nejarogantnější, nejležérnější, ba dokonce vůbec nejhůře zahranou penaltu v historii?

Někteří fanoušci dokonce psali, že už by Perottiho nikdy v životě nenechali penaltu kopat ani na tréninku.

Mimochodem dosud přitom Perotti proměnil 15 ze 17 pokutových kopů, které kopal. Tato penalta ale byla vážně strašlivá.

[blog_embed_video type=“code“ poster=“https://blog.o2.cz/wp-content/uploads/www.o2tvsport.cz/2017/12/penalta-perotti-768×426.jpg“]

[/blog_embed_video]

Další kuriózní okamžik pak měl na svědomí český útočník AS Patrik Schick. Ten nastoupil stejně jako před týdnem v základní sestavě a odehrál 87 minut.

Na hřišti se potkal i s Edinem Džekem. Už v létě se příznivci Giallorossi tetelili, že v těchto dvou dostane jejich tým možná nejlepší útočnou dvojici v Itálii.

Výsledek? Spolu toho (především vinou Schickových svalových problémů) odehráli zatím minimum. A když se v sobotu konečně na hřišti potkali, spíš si překáželi.

https://www.instagram.com/p/BcyFTVvg5zN/

I proto musel trenér Eusebio Di Francesco po zápase vysvětlovat, zda vůbec ti dva budou moct hrát spolu.

„Oba dva se chtěli tak moc dostat k míči… Ale ne, žerty stranou. Musíme být v těchto situacích důraznější. Oba dva touží střílet góly a nabízejí se spoluhráčům, ale zároveň je v naší hře stále spousta nedorozumění. Na tom musíme zapracovat,“ uvedl kouč.

Jinak se o tandemu Džeko – Schick moc bavit nechtěl. „Hrajeme vpředu se třemi hráči. Schick na tom zatím ještě není po fyzické stránce úplně nejlépe, ale aby pochopil, co po něm přesně chci a kde se má pohybovat, tak potřebuje hrát. Dnes se srazili, ale nedělal bych z toho vědu, nebo o tom točil film. Byla to spíš náhoda. Prostě spolu jen potřebují odehrát víc zápasů, aby si na sebe zvykli,“ poznamenal.

V úterý a ve středu můžete na O2 TV Fotbal sledovat hned tři zápasy Italského poháru:

[blog_program_info id=“19293861″]

[blog_program_info id=“19328062″]

[blog_program_info id=“19328064″]

Přečtěte si také:

Koubek dostal od Neymara dva kousky! Proč za Mbappém přijely želvy ninja?

Hamšík vyrovnal legendárního Maradonu! Do dějin ho poslala TATO šibenice!

Česká symfonie na San Siru! Barák a Jankto sestřelili vedoucí Inter! Jakou parádu předvedli?

Foto: gettyimages.com (fik)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru