Malinský proti Spartě nechtěně pobavil fanoušky: Pokus o parádní kličku skončil faulem

Tomáš Malinský, hvězda Hradce Králové, vstřelil v zápase proti Spartě jediný gól svého týmu a rovněž táhl většinu útoků. Jeden tvořivý moment však rozhodně neskončil dle jeho představ.

Jak se situace odehrála? Záložník domácího týmu dostal balon kousek od lajny. Jenže se proti němu postavil Vjačeslav Karavajev.

Při prvním pokusu o kličku si Malinský na míč šlápl, což jej trochu vyvedlo z rovnováhy. Dokázal však ještě míč udržet. Napodruhé se mu to už nepodařilo a skončil na zemi. Úsměvná akce nakonec skončila jeho faulem:

Ostrá kritika Sparty

Sparta nakonec dokázala vybojovat vítězství, ale hezký fotbal to rozhodně nebyl. Hráči většinu posledních minut strávili poleháváním na trávníku a příliš se nehrálo. Po zápase byl Tomáš Malinský pozván k rozhovoru a kritikou na adresu soupeře rozhodně nešetřil:

„Dneska jsem dal sice gól, ale myslím si, že to pro nás není dobrý výsledek. Sparťané ať si sáhnou do svědomí, protože to, co předvedli v posledních patnácti minutách, není pravá Sparta,“ pronesl naštvaně v pozápasovém rozhovoru pro Českou televizi.

Podívejte se na sestřih zápasu:

[blog_program_info id=“10010358″]

Přečtěte si taky: Lafata držel Žondru, ten předvedl komickou piruetu! Měla se proti Spartě pískat penalta?

Foto: reprovideo  (mal)
Redakce O2 TV Sport Autor článku
Redakce O2 TV Sport
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru