Tottenham Jiřího HOŠKA: Hoškovi jedou na výlet, Spurs nemůžou vyhrát

Já se teď o víkendu znovu přesvědčil, že když naše rodina během zápasu Spurs vyrazí na výlet na nějaký hrad či zámek, Tottenham nevyhraje, ani kdyby se jeho hráči rozkrájeli.

bournemouth tottenham victor wanyama jack wilshere

Na jaře jsem se rozepsal o tom, že naši dali 2 góly v severolondýnském derby právě v okamžiku, kdy jsem se kochal krásou kaple sv. Jiří ve Windsoru. Jenže zápas samozřejmě skončil remízou, což je ještě při pohledu na naše cestovní zápisky ještě dobrá bilance.

Živě si vzpomínám, jak jsem v zahradách krásného Leeds Castle v hrabství Kent asi před dvěma lety zjistil, že jsme inkasovali jediný gól v domácím zápase proti West Bromwich.

Ládoval jsem se polévkou v kantýně u velšského hradu Caernarfon, když jsme rovněž doma ostudně prohráli s Newcastlem.

Když jsem se tedy v den sobotního zápasu Spurs v Bournemouthu nechal manželkou přemluvit k návštěvě Hampton Courtu, kde ve své době zanechal zásadní stopu Jindřich VIII., dostaly vítězné ambice Tottenhamu krutou ránu.

V kontextu bodové ztráty Arsenalu a Manchesteru City doma s Middlesbrough, resp. Southamptonem, nepůsobí remíza na jižním pobřeží Anglie nikterak tragicky.

Tím spíš, že obrana (stále bez Alderweirelda) v čele s opět famózním Llorisem udržela čisté konto, a že Tottenham mohl úplně klidně i prohrát.

Ne, že by tomu snad bylo třeba v loňském ročníku výrazně jinak, ale prostě znovu platí, že v Premier League může kdokoli porazit kohokoli, tím spíš, jestliže favorizovaný tým „zaháčkovaný“ v evropských pohárech musí hrát třeba 3 zápasy v 7 dnech.

To Vám podepíše i na Stamford Bridge tak krásně ponížený (sám sebou…) pan Mourinho.

[blog_program_info id=“9603035″]

Máte rádi fotbal a rádi byste sledovali přenosy z celého světa? Pořiďte si O2 TV a celý sportovní svět se vám otevře v obýváku, na počítači nebo tabletu. Přímé přenosy, magazíny, zpravodajství – to vše najdete na sportovních stanicích v nabídce naší O2 TV.

Na Novasport 2 například můžete v úterý večer sledovat anglický Ligový pohár!

[blog_program_info id=“9639759″]

Foto: Reuters
Jiří Hošek Autor článku
Jiří Hošek
Související článek Nejlepší fotbal v O2 TV! Diváci se dočkají Ligy mistrů, Bundesligy, Serie A i La Ligy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru