Pokémon mánie pokračuje. Tyto informace by se vám mohly hodit

Pokémon Go je hit letošního léta, či spíš superhit. Aplikace od začátku července, kdy se objevila v obchodech s aplikacemi způsobila šílenství. A to se do mnoha částí světa dostala se zpožděním, protože servery nestíhaly zájmu hráčů. První informace o hře najdete v tomto našem článku.

Pokud Pokémony hrajete, tak už to asi víte. Pokud ne, tak jen to nejzákladnější. Ke hře potřebujete smartphone s Androidem nebo iOS. Potřebujete mobilní data, protože se hraje venku. A budete potřebovat externí baterii. Ano, hra výrazně spotřebovává energii smartphonu, běžně jej „vyšťavíte“ za dvě a půl až tři hodiny. Takže než se do hraní pustíte, pořiďte si externí baterii. Nejlevnější seženete za několik stokorun, my doporučujeme baterie s kapacitou okolo 10 000 mAh. Ty stojí od 700 korun výš.

Pokud nechcete lovit Pokémony sami, můžete si najít nějakou akci se společným chytáním, kterých se v posledních dnech konají desítky. Sledujte facebookový profil O2, pořádáme akce, kde můžete získat mobilní data navíc. A když už jsme u dat, víte o tom, že máme společnou akci s Coca Colou a pod víčky půllitrových nápojů (jasně označených heslem Datomat) najdete kód na 50 MB dat zdarma?

Video Johnyho Mechette z posledního Pokelovu si můžete prohlédnout zde:

Ale zpět ke hře. Pokud se vám hra zdá složitá a nevíte jak na to, tak se nebojte. Tady pro vás máme odkazy na velmi podrobné návody v češtině, které jsme našli na známých českých internetových portálech.

Velmi přehledně se vše podstatné o hře dozvíte v návodu na serveru Smartmania.cz. Je to velmi přehledný průvodce hrou. Velmi podrobný je návod na hru na serveru Svetandroida.cz. Zde se dozvíte detaily o všech předmětech ve hře, jak je používat, kde je získávat a mnoho dalších informací. Na stejném serveru se dozvíte i návod jak hledat Pokémony bez spuštěné hry. Proč to dělat? Protože si ušetříte baterku. Hodí se to tehdy, když jste se vyloženě nevydali na lov, ale chcete se na chvíli zabavit. A co nějaké finty nebo triky? Zkuste návod na Mobilmania.cz.

A hlavně, buďte při hraní opatrní. Svět je plný zpráv o tom, jak hráči této hry nedávali pozor a tu zakopli, tam vstoupili kam neměli a některé příběhy nedopadly úplně šťastně. Vždy koukejte kolem sebe a nejenom do displeje mobilu.

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Berlínské království elektroniky. Těšte se na nové smartphony
Nahoru