Se špičkovým Samsungem získáte virtuální realitu se slevou. A hromadu aplikací k tomu.

Korejský Samsung odstartoval velkou slevovou akci v rámci které nabízí k modelům Galaxy S7 a S7 edge brýle pro virtuální realitu Gear VR, o kterých jsme už psali, za poloviční cenu. Tahle akce nemůže chybět ani v naší nabídce, brýle k novému Samsungu tak lze pořídit za 1 747 korun. K tomu navíc zákazníci získají aplikace v hodnotě 1 500 korun zdarma.

Toužíte po novém Samsungu Galaxy S7 nebo jeho ještě luxusnější variantě edge a rádi byste si také vyzkoušeli svět moderní virtuální reality, jejíž popularita v poslední době roste? Pak je ideální příležitost po obojím „skočit“. Brýle Samsung Gear VR totiž teď v naší nabídce koupíte za 1 747 korun, tedy za polovinu oproti běžné ceně. Společně se Samsungem Galaxy S7 tak vyjde nová zkušenost s virtuální realitou na 21 542 korun, s modelem S7 edge na 24 342 korun.

Samsung S7 je skvěle vybavený telefon, který Vám přinese nečekané zážitky, nejpopulárnější virtuální realitu na světě díky kvalitě SuperAMOLED displeje a širokému zornému poli. Navíc je odolný proti prachu a vodě, se skvělým fotoaparátem a v elegantním provedení ze skla a kovu.

V kompletu získáte v podstatě vše, co je pro hrátky ve virtuálním světě potřeba a ještě něco navíc. Ke smartphonu s jemným QHD displejem, který je pro kvalitní zážitek z virtuálního světa nezbytný, totiž ještě navíc uživatel získá šest exkluzivních aplikací pro virtuální realitu zcela zdarma. Jejich cena se přitom běžně pohybuje v úhrnné hodnotě 1 500 korun.

O2_Samsung_S7_A4H

Konkrétně jde o aplikace Ocean Rift, Drift, Star Chart, Darknet, Keep talking and nobody explodes a Anshar Wars 2. Ocean Rift přinese uživateli zážitky z potápění s exotickými tvory, Drift je akční střílečka s futuristickou grafikou, Star Chart dovolí prozkoumat naši sluneční soustavu z jakékoli perspektivy, Darknet je hra plná rébusů v prostředí kyberprostoru. Keep talking and nobody explodes je nezvyklá hra, ve které nositel brýlí Gear VR musí podle instrukcí ostatních lidí zneškodnit časovanou bombu. A konečně Anshar Wars 2 staví hráče do role vesmírného stíhacího pilota, skoro jako z jedné známé ságy.

Tato sestava tedy jistě přinese dlouhé hodiny zábavy a pomůže vám objevit krásy virtuální reality. Takže neváhejte a akce využijte, akce na Gear VR totiž trvá jen do 4. června. Kupovat lze, jako obvykle, třeba na našem e-shopu.

Nový telefon si na kterékoli O2 Prodejně také můžete pojistit proti ztrátě nebo poškození  a získat jej na splátky bez akontace a bez navýšení. Zákazníkům, kteří si u nás tuto současnou vlajkovou loď značky Samsung zakoupí, navíc nabízíme možnost výkupu jejich stávajícího modelu Samsung až do výše deset tisíc korun.

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru