Silvestr v pohodě pro vás i vašeho psího miláčka

Oslavy posledního dne roku si většina z nás patřičně užívá. Naši čtyřnozí kamarádi to ale vidí jinak. Psi jsou obzvláště citliví na hluk a výbuchy ohňostrojů, dělbuchů a petard pro ně bývají nesnesitelné. Neobvykle hlasité zvuky psy matou a ti se mohou ze strachu snadno zaběhnout.

Neriskujte ztrátu mazlíčka

354971_933104_vizual_03Namísto oslav s přáteli pak můžete pak strávit silvestrovskou noc zoufalým hledáním svého pejska. Obvykle perfektní psí orientace v prostoru je ochromena šokem a strachem z hluku, proto se může schovávat kdekoli. Těžko přes ohňostroje uslyší vaše zoufalé volání. V tu chvíli by si nevěděl rady ani Sherlock Holmes.

Nejlepší variantou pro psa i jeho pána  je proto předcházet pohromám, než řešit jejích případné následky. Nechcete přece prolézat všechna křoví v okolí a obcházet 1. ledna psí útulky. Nervy a čas vám ušetří tzv. chytrý obojek, který dokáže spolehlivě lokalizovat polohu vašeho mazlíčka.

Chytrý GPS obojek

Obojek, např. Kippy, který je k dostání na prodejnách O2 a má v sobě slot pro SIM, využívá GPS i LBS technologie, takže můžete sledovat polohu svého psa online na chytrém telefonu. Na obojku lze nastavit oblast, ve které se má zvíře pohybovat, a v případě jejího překročení zašle SMS upozornění. Ideální tarif pro SIM do obojku či podobného typu zařízení je tarif O2 Machine 5 MB za 60 korun měsíčně. Lehoučký obojek pejska nijak neomezuje a vy ho můžete nechat svobodně běhat beze strachu, že se vám ztratí. Využijete ho rozhodně nejen na přelomu starého a nového roku, ale i ostatních 364 dní v roce.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek AirPods za 75 korun měsíčně? U O2 ano! 
Nahoru