Mistři špioni

S O2 TV se vždy dozvíte něco nového. Vybírat můžete z divočiny pořadů. Jeden takový startuje právě dnes ve 21:00 na Viasat History.

FBpic-Spymasters_v02b

 

Historický dokument představí profesionální špiony. Ti byli vždy méně viditelnou, přesto neméně důležitou součástí bitev, válek a konfliktů. Jejich úkolem bylo předávat zašifrované dokumenty a odhalovat tajné zprávy. Také špehování a zisk informací často rozhodl o výsledku bitvy. Napříč stoletími, od doby Thomase Cromwella přes občanskou válku v USA až po 1. světovou válku si představíme nejvýznamnější špehy historie, nejpropracovanější špionážní sítě, největší spiknutí a podrazy.

Premiéru na Viasat History uvidíte 5.října ve 21:00 hod.

Máte rádi šifry? Staňte se na chvíli špionem a vyhrajte jeden ze tří tabletů Lenovo Yoga. Stačí pod příspěvek na facebooku O2 TV napsat řešení kódu zámku.

Pravidla najdete zde ➡ od.o2.cz/spionii

 

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Stále inovujeme. O2 Prodejna v pražských Letňanech se představila ve zcela novém design konceptu
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru