Léto, prázdniny, dovolená a Extra výhody

K létu neodmyslitelně patří koupání, výlety, zábava i dobré jídlo a pití. A v posledních letech také Extra výhody. My jsme pro vás namíchali koktejl složený z prověřených slev, které vám dělají radost již pár let, i z novinek naší letní nabídky.

Můžete se opět těšit na slevu až 30 % do bazénů a aquaparků po celé České republice. Máte možnost využít třeba zvýhodněný vstup do nového pražského Aquacentra Šutka nebo do největšího zábavního centra Aqualandu Moravia. Vzhledem k tomu, že prázdniny mají být teplé a slunečné, určitě se u některého bazénu potkáme.

Nudit se s námi opravdu nebudete, máme pro vás spoustu tipů na výlety. Co třeba do VAX MUSEA v Praze, Českém Krumlově nebo na Karlštejně s 50% slevou na vstupenku? Nebo do Duhového parku kousek od Prahy se slevou 40 % ze vstupného na celý den? Děti si ho zamilují a ani chvíli zde nebudou zlobit. Pro tatínky pak můžeme nabídnout o 30 % nižší vstupné na ostravskou výstavu amerických klasických vozů nebo do jednoho z 5D kin Cinema Maxim. Raději byste něco netradičního? V pražském Muzeu historických nočníků a toalet zaplatíte o pětinu snížené vstupné. Další nápady na volnočasové aktivity najdete na jednom místě – zde.

Pokud se chystáte na dovolenou (ať už po Česku nebo do zahraničí), vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější nabídky včetně pojištění. Díky Extra výhodám můžete o víkendech cestovat vlakem jen za polovinu ceny jízdenky, cestování autobusy Eurolines po ČR i po Evropě vás s námi vyjde levněji o čtvrtinu levněji. Plánujete dovolenou u moře? Pak vám určitě přijde vhod sleva až 25 % na zájezd s Čedokem. Více nabídek na výhodnější cestování najdete zde.

V naší letní nabídce výhod nechybí ani tradiční slevy na nákupy u našich dlouhodobých partnerů. Všechny vaše extra zážitky si uchováte ve vzpomínkách prostřednictvím kvalitních fotografií s naší výhodou 50 + 25 fotek zdarma od FOTOLAB.cz. Ve FOKUS optik pak můžete koupit sluneční brýle v akci 1+1 zdarma a v prodejnách i e-shopu TESCOMA získáte 20% slevu na kompletní sortiment.

Přejeme extra výhodné a hlavně pohodové léto.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru