Hry se slevou až 90 %. S bezpečnou m-platbou v Google Play

Pro naše zákazníky se smartphony s operačním systémem Android jsme připravili jedinečnou možnost získat super hry za výhodné ceny. Až do 12. května máme připraveny slevy na více než dvacet parádních her. Pro získání slevy stačí, když k jejich zaplacení použijete naši  Bezpečnou platbu v Google Play.

Bezpečná platba je nejjednodušší a nejbezpečnější způsob, jak v aplikačním obchodě Google Play zaplatit za vybranou aplikaci. Nepotřebujete žádnou platební kartu, nemusíte se nikde složitě registrovat. Stačí jen při první platbě vyplnit pár údajů a za nakoupené aplikace zaplatíte buď stržením kreditu nebo s ostatními službami ve vyúčtování. Stačí vybrat jako platební metodu m-platbu operátora O2, vyplnit jméno, fakturační adresu a některé další údaje. Potvrzení o platbě dorazí e-mailem a také ve formě SMS.

Jako první můžete tuto platbu vyzkoušet třeba na jedné z více než dvaceti her, které našim zákazníkům nabízíme s výraznou slevou. Ta u některých titulů dosahuje výše až 90 %. Na výběr je řada špičkových moderních titulů, na své si přijdou i milovníci indie her a především také herní klasiky.

Staré dobré hry, které známe z dob automatů nebo počátků PC teď můžete mít doslova za pár korun. Tituly jako Another World, Little Big Adventure, R-Type nebo Double Dragon vyvolají nostalgické vzpomínky u nejednoho pamětníka rané éry počítačových her. Pro ty, kdo touží po moderních hrách, jsou k dispozici populární tituly jako Need for Speed Most Wanted, The Dark Knight Rises, nebo Limbo.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru