Jáchym by to hodil do stroje. Vy svůj horoskop zjistíte z mobilu

Legendární film Jáchyme, hoď ho do stroje určitě znáte. Hlavní hrdina začne řídit svůj život pomocí kondiciogramů, což mu způsobí různé trable i životní úspěchy. Na konci filmu se však hlavní hrdina František Koudelka dozví, že v počítači byla chyba a jeho kondiciogramy byly chybné.

Vy si ale své pozitivní a negativní dny můžete snadno ověřit kdykoliv a kdekoliv v mobilu. Aplikací s horoskopy jsou tisíce, my jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější v českém jazyce.

Jako nejpropracovanější se nám s velkým náskokem jeví česká aplikace Horoskopy pro každého – zde zjistíte podrobnosti. Je přehledná a hned na  úvodní stránce má odkazy na všechny nabízené služby. První, co musíte udělat, je zadat datum narození, pak už jen stačí stisknout pravé spodní tlačítko Aktualizace.

Horoskopy pro každého vám nabídnou denní horoskop pro vaše znamení, roční horoskop, specializovaný čínský a keltský horoskop, numerologický koutek a pak ony slavné filmové kondiciogramy v podobě biorytmů. Těch aplikace zobrazuje osm a každý si můžete rozkliknout pro detailní zobrazení. Nám to moc nevycházelo, byli jsme skoro u všeho v mínusu, snad se vám bude dařit lépe.

Aplikace je zdarma, stejně jako všechny ostatní v našem přehledu.

Pokud vám stačí obyčejný denní horoskop, pak si můžete do svého chytrého telefonu stáhnout aplikace Horoskopy nebo Denní horoskop. S druhým názvem jsme objevili hned dvě, liší se jen ikonkou. Jedna má českou vlajku (existují i jiné jazykové verze), druhá má v ikonce štíra.

Aplikace Denní horoskop s českou vlajkou v ikonce nabídne v menu vymalované ikony všech znamení, po kliknutí se dozvíte denní horoskop. Nic víc aplikace neumí. Ta druhá s ikonkou štíra na tom není lépe, opět se dozvíte denní horoskop vybraného znamení. Ikony znamení v menu aplikace jsou o poznání decentnější. Třetí aplikace Horoskopy vám opět prozradí váš denní horoskop, v menu má vcelku decentní a hlavně velké ikony jednotlivých znamení zvěrokruhu.

Pokud vás horoskopy, znamení nebo kondiciogramy zajímají víc, než jen v podobě denního horoskopu, můžete si o nich ve svém mobilu i počíst. A to docela podrobně, ale již nikoliv zdarma. Google Play, aplikační portál Google totiž prodává také knihy a dva tituly v českém jazyce se zabývají právě horoskopy.

První se jmenuje Sluneční znamení: průvodce vaším horoskopem od autora Milana Gelnara. Knihu pořídíte v elektronické verzi za 149,50 Kč a než si ji pořídíte, můžete se začíst do úvodu, který je k dispozici zdarma. Druhá kniha se jmenuje Čínský horoskop pro rok 2014 od Neila Semervilla. Jak již název napovídá, kniha detailně rozebírá čínský horoskop pro letošní rok, který je ve znamení koně. Knížka stojí 119 korun a opět si můžete přečíst ukázku zdarma.

A my vám už jen popřejeme, aby vám horoskopy vycházely vždy co nejlépe.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru